Szolgáltatásaim

Fontos tudnod, hogy nincsenek “dobozos” termékeim. Minden szolgáltatásomat egyedi módon, Te és a csapatod igényeire szabva és Veled egyeztetve alakítom ki. Az alábbi lehetőségek abban segítenek, hogy lásd, hogyan tudlak támogatni Téged.

A hiteles vezető

Inspiráló előadás arról, hogy mit jelent a gyakorlatban a vezetői hitelesség és pontosan mi az, amiért a csapatod Téged akar követni.

szárnyaló csapat Program

Rád és a szervezetedre szabott mentor program, hogy megteremtsd azt a stabil, hatékony és elkötelezett csapatot, akik nem ismernek lehetetlent.

Vezetői mentorálás

Személyes mentorálás, hogy
igazán kiteljesedj a vezetésben, megismerd a legjobb vezetői énedet és legyen időd önmagadra.

így leszel "él-vezető"

A vezetés lényegét, tartalmát és eszközeit bemutató gyakorlatias, interaktív tréning vezetői pálya előtt állóknak és junior vezetőknek.

"Él-Vezető" Workshop

Aktuális, saját eseteket feldolgozó csoportos, interaktív műhelymunka, rutinos vezetőknek, akik a legjobbak akarnak lenni abban, amit csinálnak.

Vezetői tanácsadás

Ha nincs kivel megvitasd a humán jellegű vezetői kérdéseidet, és jól jön a külső szem, aki segít az adott helyzetre valódi megoldást találni.

Szolgáltatásaim jellemzői

Megértés

PROFIZMUS

Hatékonyság

Rugalmasság

Kreativitás

INSPIRÁCIÓ

Hogyan tudlak támogatni?

előadás, tréning, workshop

Tudásmegosztási szolgáltatásaim segítségével felvértezlek Téged és kollégáidat az emberközpontú vezetés hatásos gyakorlati eszközeivel. Alkalmazásukhoz kizárólag tanulási szándékra és tenni akarásra van szükség. Mindent meg fogsz tudni arról, hogy mit tehetsz azért, hogy hatékony, eredményes és elkötelezett csapatod legyen.

Az Előadás gyors és hatékony módja annak, hogy a vezetők konkrétan megismerjék, hogy mi az a vezetői működés, amelynek hatására embereik maguktól követni fogják őket, és mitől válik a vezetés egyszerűvé (a legnagyobb nehézségek közepette is) és igazán felemelő küldetéssé.

A Tréning főként a junior vezetőknek ad komplex útmutatást a vezetés alapjaitól és feladataitól kezdve, a kommunikáción, a bizalom- és csapatépítésen, a motiváláson át egészen az önreflexióig. Hathatós támogatást nyújt a vezetői pályán való elinduláshoz.

A Workshop igazi fegyvert ad a gyakorló és rutinos vezetők kezébe: segíti őket az önismeretben, embereik motivációjának mélyebb megértésében és a humán menedzsment eszköztáruk intenzív fejlődésében, amelyet már a következő naptól sikerrel vethetnek be.

Érdeklődsz valamelyik iránt?

Szárnyaló csapat program

Bármely fázisban is tarts a csapatod építésében, működtetésében és fejlesztésében, vannak kérdések, amelyekre ismerned kell a választ, hogy biztos lehess abban, hogy a víziód elérésének irányába tartotok -e, és ha igen, milyen léptékben. Miután ezt megtudtuk, beazonosítjuk, hogy mire van szükség ahhoz, hogy (még) magasabb működési szintre kerüljön a csapatod.

Kiemelt figyelmet kap az ő stabilitásuk és hatékonyságuk növelése és az embereid sokrétű ismerete. Kiválasztjuk a számodra leghatékonyabb módszereket arra, hogy a következetesen a célok felé tereld őket, a legtöbbet hozd ki belőlük egyéni és csapatszinten, az akadályok száma pedig egyre kevesebb, míg eredmény egyre több legyen.

Az elköteleződés munkánk egyenes következménye lesz.

vezetői tanácsadás és mentorálás

Ezen szolgáltatásaim teljes mértékben a Te épülésedre fókuszálnak. Nagy szolgálatot tesznek, ha a kérdéseidet és a “hogyan”-okat nincs kivel megvitasd, illetve vágysz arra, hogy a vezetésben a legmagasabb szintre kerülj.

Lehet szó például egy olyan helyzetről, mely próbára tesz Téged és amelynek megoldásához jól jön(ne) a profi támogatás, hozzám fordulhatsz. Biztos vagyok benne, hogy a konzultáció keretében megtaláljuk azt a választ, amit keresel.

Ha pedig szeretnéd módszeresen gyarapítani a vezetői tudástáradat és az önismeretedet, hogy tudd, mit, mikor és hogyan tegyél a csapatod és önmagad javára, a mentorálás igazán neked való lesz. Mert a vezetés állandó tanulás is.

Röviden és tömören: a legjobb vezetői önmagadnak foglak bemutatni.

A közös munkánk hatásai

Hatékonyság

A legmagasabb működési szintre juttatod a szervezetet. Az emberek és az erőforrások maximálisan hasznosulnak. Jelentős idő szabadul fel, melyet ezentúl fejlesztésre fordíthattok.

Elkötelezettség

A (kompetens) embereid motiváltak, elhivatottak és Téged akarnak követni. Elbúcsúzhatsz a fluktuációtól és igazi stabilitást teremtesz. A csapatod mindehova jó hírét viszi a vállalatnak.

Eredményesség

Szárnyaló egyéni és csapateredményeket értek el. A teljesítmény és a munkavégzés színvonala nő. Vezetői célkitűzéseid sorra megvalósulnak. Új távlatokat fogsz látni magad előtt.

Stabil csapat

Embereid harmonikus és stabil egységként működnek együtt, egymást támogatva, sőt erősítve valósítják meg az általad kitűzött célokat. Tudsz tervezni velük, építeni rájuk.

Motiváció

Lelkesedés és kreativitás költözik a szervezetbe. Ömlenek az ötletek és haladnak a dolgok. Olyan munkahelyet teremtesz, ahová öröm bejárni és inspiráló a légkör. Tiétek a flow.

Vezetői tudatosság

Magabiztosan tudod, merre menj, hogyan dönts, mikor és milyen intézkedéseket hozz, milyen eszközt válassz. Tudatos leszel, következetes és a vezetés igazi élmény lesz számodra.

Ilyen csapat vár Rád: